FUN & Uitdaging

Fit worden,

Doe je samen!

Over ons

Over ons

Welkom bij

BuddyFit

Wij geloven dat fit en vitaal voelen voor iedereen binnen handbereik ligt. Wij gaan samen met jou aan de slag om dit te bereiken of te versterken. Samen met jou verleggen we je grenzen en werken we aan een fittere versie van jezelf. Wij bereiken dat met persoonlijke aandacht, enthousiasme, energie en focus op techniek. Dit garanderen wij in onze Personal Training, Small group en BedrijfsVitaliteit trajecten! 

Waarom Buddyfit

buddyfit

gelooft in

Persoonlijk

Jij bent uniek, Jouw doel staat centraal in onze persoonlijke begeleiding

FUN

Wij verrassen je en zorgen dat elke training weer anders is

UITDAGING

Wij zorgen dat je iedere training weer grenzen verlegd

Onze

Buddies

Clark Boye

Lees mijn verhaal

Clark kwam al jong in aanraking met sport en bewegen. Al jong kwam hij in aanraking met Muy Thai, op latere leeftijd waren het Karate en Judo die hem in de greep hielden. Naast vechtsport vond hij ook zijn passie in HipHop. Hij danste op hoog niveau en werd samen met zijn crew wereldkampioen. Verder heeft Clark het CIOS afgerond en is hij gecertificeerd Les Mills trainer. Clark zet zijn kennis en ervaring nu bij BuddyFit in om jou te begeleiden in het behalen van jouw doelen. Hij weet als geen ander hoe belangrijk een goede, technische uitvoering van de oefeningen is en dat je meer resultaat boekt als je met aandacht traint. Zo brengt Clark je iedere workout weer naar een hoger niveau!

Marvin Brandon

Lees mijn verhaal

Marvin raakte in zijn tienerjaren gefascineerd door de oosterse vechtsporten. Jarenlang beoefende hij de vechtkunsten Karate en Taekwondo. Op latere leeftijd verbreedde hij zijn sportinteresse en kon hij o.a. in tennis en zwemmen zijn teamspirit en energie kwijt. Marvin heeft een grote interesse in het functioneren van het menselijk lichaam. Hij is gecertificeerd Bootcamptrainer en als fysiotherapeut in opleiding ziet hij steeds meer hoe sport en beweging de sleutel zijn voor een gezond lichaam en gelukkige geest. Elk lichaam is anders en iedereen heeft zijn eigen grenzen. Marvin zoekt die samen met jou op en daagt je uit deze te verleggen. 

Ervaringen

Wat klanten over ons

zeggen

Personal Training van BuddyFit is echt een aanrader! Ik heb een super leuke tijd gehad en veel zelfvertrouwen opgebouwd. Tijdens de training wordt je gemotiveerd om het beste uit jezelf te halen. Ze zorgen voor veel variatie tussen de workouts, wat ik super fijn vind.
Chanty
Personal training
Ik ben een fanatiek sporter, hou van uitdaging in mijn trainingen en vind het heerlijk om buiten te trainen. Bij de Mixed Fight Workout kan ik helemaal los! Er is veel variatie in de training tussen kracht, techniek en conditie. Het is een leuke, motiverende en gezellige training met enthousiaste trainers.
Erik Hammink
Small group – Mixed Fight Workout

Vertel ons hoe we je kunnen helpen

Contact met

Buddyfit

Als u op de ‘Verstuur’ button klikt, gaat u akkoord met de opslag van de door u ingevulde gegevens bij BuddyFit, zodat wij contact met u op kunnen nemen.