Body & Mind training

Fit worden,

Doe je samen!

Over ons

Over ons

Welkom bij

BuddyFit

Wij geloven dat fit en vitaal voelen voor iedereen binnen handbereik ligt. Wij gaan samen met jou aan de slag om dit te bereiken of te versterken. Samen met jou verleggen we je grenzen en werken we aan een fittere versie van jezelf. Wij bereiken dat met persoonlijke aandacht, enthousiasme, energie en focus op techniek. Dit garanderen wij in onze Personal Training, Small group en BusinessVitaliteit trajecten! 

Waarom Buddyfit

buddyfit

gelooft in

Persoonlijk

Jij bent uniek, Jouw doel staat centraal in onze persoonlijke begeleiding

Energie

Wij geven je iedere training een dosis aanstekelijke energie!

Techniek

Samen halen we het maximale uit je training en focussen op techniek zodat je vrij blijft van blessures 

Variatie

Wij verrassen je, dagen je uit en zorgen dat elke training weer anders is 

Onze

Buddies

Clark Boye

Clark kwam al jong in aanraking met sport en bewegen. Al jong kwam hij in aanraking met Muy Thai, op latere leeftijd waren het Karate en Judo die hem in de greep hielden. Naast vechtsport vond hij ook zijn passie in HipHop. Hij danste op hoog niveau en werd samen met zijn crew wereldkampioen. Verder heeft Clark het CIOS afgerond en is hij gecertificeerd Les Mills trainer. Clark zet zijn kennis en ervaring nu bij BuddyFit in om jou te begeleiden in het behalen van jouw doelen. Hij weet als geen ander hoe belangrijk een goede, technische uitvoering van de oefeningen is en dat je meer resultaat boekt als je met aandacht traint. Zo brengt Clark je iedere workout weer naar een hoger niveau!

Marvin Brandon

Marvin raakte in zijn tienerjaren gefascineerd door de oosterse vechtsporten. Jarenlang beoefende hij de vechtkunsten Karate en Taekwondo. Op latere leeftijd verbreedde hij zijn sportinteresse en kon hij o.a. in tennis en zwemmen zijn teamspirit en energie kwijt. Marvin heeft een grote interesse in het functioneren van het menselijk lichaam. Hij is gecertificeerd Bootcamptrainer en als fysiotherapeut in opleiding ziet hij steeds meer hoe sport en beweging de sleutel zijn voor een gezond lichaam en gelukkige geest. Elk lichaam is anders en iedereen heeft zijn eigen grenzen. Marvin zoekt die samen met jou op en daagt je uit deze te verleggen. 

Ervaringen

Wat klanten over ons

zeggen

Mijn vrouw en ik hebben een druk leven, zowel op ons werk als thuis met onze drie kinderen. Personal training op locatie door BuddyFit is perfect voor ons. Wij trainen voor ons huis, als de kinderen ons nodig hebben dan zijn we er direct bij. Naast dat onze trainer prettig in de omgang is, zorgt hij ervoor dat wij tot het uiterste gaan en de tank volledig leeg maken.
Dennis Poorthuis
Personal training

Ik ben een fanatiek sporter, hou van uitdaging in mijn trainingen en vind het heerlijk om buiten te trainen. Bij de Mixed Fight Workout kan ik helemaal los! Er is veel variatie in de training tussen kracht, techniek en conditie. Het is een leuke, motiverende en gezellige training met enthousiaste trainers.

Erik Hammink
Small group – Mixed Fight Workout

Vertel ons hoe we je kunnen helpen

Contact met

Buddyfit

Als u op de ‘Verstuur’ button klikt, gaat u akkoord met de opslag van de door u ingevulde gegevens bij BuddyFit, zodat wij contact met u op kunnen nemen.